H 3η Έκθεση φωτογραφίας της Art8 [HDvideo + pics]

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην παλιά Λαχαναγορά η τρίτη κατά σειρά ετήσια έκθεση φωτογραφίας από την φωτογραφική ομάδα Art8.

Η δομή της έκθεσης απαρτίζεται από δυο παράλληλα φωτογραφικά γεγονότα. Τα μέλη της Αrt8 παρουσιάσαν στο κοινό το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους, διοργανώνοντας μια θεματική φωτογραφική έκθεση, στην οποία γίνεται προσπάθεια κοινής απόδοσης μιας φωτογραφικής αφήγησης με θέμα «τα εν Δήμω…» και αποτελεί συνέχεια της περσινής «τα εν οίκω…», καθώς επίσης και μια γενική έκθεση φωτογραφιών όλων των μελών της ομάδας.

Την έκθεση προλόγισε ο ποιητής Γιάννης Υφαντής, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Λεωνίδας Φραγκούλης από την Αrt8 και ο Γιώργος Καραπιπέρης, πρόεδρος του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Αγρινίου. H έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι και τις 24 Ιουνίου, ενώ την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 20.30 διοργανώνεται φωτογραφική βραδιά με θέμα: “Γιώργος Ρίζος. Εικόνες της Βυζαντινής Αιτωλοακαρνανίας”. Το έργο του Αγρινιώτη φωτογράφου θα παρουσιάσει ο γιός του Κωνσταντίνος.