ATM και 60 ευρω

Αγρίνιο 30 ιουνιου 2015 ,ωρα 03:34 πμ.

Στριφογύριζε στο κρεβάτι ,το μαξιλάρι είχε ήδη πάρει όλο τον ιδρώτα και το ζάρωμα που του αναλογούσε σύμφωνα με τις στροφές που έκανε το κορμί του πάνω σε αυτό .Κάποια στιγμη άρχισε να φωνάζει “60…μόνο 60 …τι θα κάνω με 60…μόνο 60…θέλω πιο πολλά…60 60…”

Η γυναίκα του δίπλα γύρισε το κεφάλι της ανήσυχη να δει τι έγινε, σηκώθηκε και άρχισε να τον σκουντάει με αγανάκτηση. Νεύρο και νύστα αποτυπωμένα στο πρόσωπό της εκείνη την στιγμή. Άρχισε να τον σκουντάει πιο δυνατά ,άνοιξε τα μάτια του και την κοίταξε με γουρλωμένα μάτια , “τι τι τι έγινε;”

Εκείνη νυσταγμένη του είπε “Εσυ πες μου τι έγινε ,εσύ έβλεπες όνειρο μάλλον”…Πήρε βαθιά ανάσα και σηκώθηκε από το κρεβάτι ,σκούπισε τον ιδρώτα του και με τρομαγμένο βλέμμα της είπε… “όνειρο είδα ,τι όνειρο δηλαδή ,εφιάλτης ,πήγα να βγάλω λεφτά από την εθνική ,στο ΑΤΜ και έβγαζε ένα άλλο χαρτονόμισμα ,είχε πολλά χρώματα σαν αυτό το ουράνιο τόξο των γκέι ,και έγραφε πάνω τον αριθμό 60. Έβγαζε μόνο 60 ευρα…Δίπλα από το ΑΤΜ στέκονταν όρθιος ο Σαμαράς με τον Άνθιμο και με κοιτούσαν με μεγάλη περιφρόνηση. Πήρα τα λεφτά και έφυγα με το κεφάλι σκυφτό .Λίγο παρακάτω ο Κουτσουπιάς, ο πρόεδρος της ‘Ένωσης, με μια σημαία του ΠΑΣΟΚ. Πλάι του στεκόταν το αφεντικό σου σήκωσε το χέρι του και μ είπε “Αυτή ειδικά δεν παίρνει άδεια..”

Εκείνη πήγε να γελάσει αλλα κρατήθηκε ,τον καθυσήχασε με το χέρι της και του είπε… “Έλα κοιμίσου κοιμίσου…” .Και ξάπλωσαν και οι δυο με τις πλάτες τους ενωμένες. Μόλις εκείνος έκλεισε τα μάτια του πάλι εκείνη άνοιξε το φώς ,με δυνατή φωνή και κοιτώντας τον λοξά είπε , “Ρε όργιο ,δεν έχεις κάρτα καν. Και στον ύπνο σου λάθος ονειρεύεσαι; Άκου εκεί 60 ευρα χαρτονομίσματα…”

Σίγμα Καίει