Την Παρασκευή στο Αγρίνιο η συγκέντρωση του “ΟΧΙ”

Συγκροτήθηκε χθες το βράδυ στο Αγρίνιο «Επιτροπή για την υποστήριξη του OXI» και απευθύνει κάλεσμα συσπείρωσης της τοπικής κοινωνίας.

Τις επόμενες μέρες όλοι και όλες μαζί είμαστε παντού στην κοινωνία ενωμένοι με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα. Ο ένας δίπλα στον άλλο και όλοι μαζί σε όποιον έχει ανάγκη. Με πείσμα και ψηλά το κεφάλι δίνουμε αυτή τη μάχη έχοντας στο μυαλό μας τους ανθρώπους που έχασαν τις δουλειές τους, είδαν τα μαγαζιά τους να κλείνουν, τα παιδιά τους να μεταναστεύουν, το γείτονα να αυτοκτονεί. Θα ακούσουμε πολλά, ψέματα και λάσπη. Είναι ο πανικός τους που ένας λαός ορθώνει το ανάστημά του και λέει:«Φτάνει πια. Τώρα μιλάμε εμείς».
Συγκροτούμε ανοιχτές – μαζικές λαϊκές επιτροπές για να δυναμώσουμε κι άλλο το “Όχι”. Να φτάσει το μήνυμα της Αξιοπρέπειας και των αγώνων του ελληνικού λαού παντού, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σπίτι. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια καλούμαστε ν’ αποδείξουμε ότι νοιαζόμαστε για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας και το μέλλον τους. Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη λέμε ΟΧΙ στη λιτότητα.

Όλοι την Παρασκευή το βράδυ στις 8:00 στην Πλατεία Δημοκρατίας
Να πούμε:
ΟΧΙ στη λιτότητα
ΟΧΙ στα τελεσίγραφα των δανειστών
ΟΧΙ στην κατάλυση της δημοκρατίας

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ OXI θα συνεδριάζει κάθε απόγευμα στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα Αγρινίου σε ώρα που θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη της συνεδρίασης της επιτροπής ποιότητας του Δήμου Αγρινίου

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ OXI θα συνεδριάζει κάθε απόγευμα από σήμερα έως και την Παρασκευή το βράδυ στις 9:00 στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα Αγρινίου (Χαρ. Τρικούπη 10 β΄ όροφος).Η συνεδρίαση της Επιτροπής είναι ανοικτή και όποιος επιθυμεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί να συμμετάσχει σε αυτή.