«Βηματισμοί τέχνης» : Έκθεση αποφοίτων των εικαστικών εργαστηρίων της «Διεξόδου»

Το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 στις 8 το βράδυ εγκαινιάζεται στην Πολιτιστική Βιβλιοθήκη της «Διεξόδου» (Ράγκου 5 στο Μεσολόγγι) έκθεση δημιουργικών επιτευγμάτων των αποφοίτων των εικαστικών εργαστηρίων Ζωγραφικής και Χειροποίητου Κοσμήματος που για πρώτη φορά δημιούργησε και λειτούργησε η «Διέξοδος» κατά την περίοδο 2014-2015.

Πρόκειται για τα αποτελέσματα ενηλίκων σπουδαστών (ανδρών και γυναικών) που φοίτησαν στα εργαστήρια αυτά και τα οποία, όπως είχε προαναγγελθεί, θα εκτεθούν για ένα δεκαήμερο στην αυλή και το ανώγειο της Πολιτιστικής Βιβλιοθήκης.

Τριάντα πέντε ακρυλικά σε καμβά και χαρτόνι καθώς και δεκάδες έργα χειροποίητου κοσμήματος κατασκευασμένα από σύρματα, ημιπολύτιμες πέτρες, κλωστές και χάντρες με διάφορες τεχνικές όπως συρματοτεχνικής , Makrame και δεσίματος cabochon αποτελούν το σύνολο των «Βηματισμών τέχνης» που θα εκτίθενται καθημερινά μέχρι και την Κυριακή 12 Ιουλίου από τις 8 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι για τα εγκαίνια δεν θα αποσταλούν έντυπες ατομικές προσκλήσεις και η είσοδος, όπως πάντα, θα είναι ελεύθερη.