Κλείνει Μάκο ο Παναιτωλικός !

Καθ’ οδόν προς το Αγρίνιο βρίσκεται ο Γρηγόρης Μάκος, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό!

Όπως αποκάλυψε ο Μάκης Μπελεβώνης σε συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας μέσος θα αποτελέσει τη νέα μεταγραφική κίνηση των «καναρινιών» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα και εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ.Ο 28χρονος άσος αναμένεται στο Αγρίνιο το απόγευμα της Παρασκευής (3/7) για την πρώτη προπόνηση της ομάδας και στη συνέχεια θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, τότε θα υπογράψει στο «συγκρότημα» της Δυτικής Ελλάδας και θα ανακοινωθεί.

Το who is who
Ο Γρηγόρης Μάκος γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1987 στην Αθήνα, έχει ύψος 1,83μ. και αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Ηλιούπολης. Από την Κ20 του συλλόγου των Νοτίων Προαστίων πήγε στον Πανιώνιο το 2003, ενώ το 2009 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα παίρνοντας μεταγραφή στην ΑΕΚ.Μετά από 3 χρόνια παρουσίας του στην Ένωση, έφυγε για τη Γερμανία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Μόναχο 1860, ενώ το 2013… μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Πλέον, ετοιμάζεται να επαναπατριστεί και να φορέσει ντυθεί στα χρώματα του Παναιτωλικού, εφόσον δεν αλλάξει κάτι στα δεδομένα.Μετράει 192 συμμετοχές, 6 γκολ και 4 ασίστ στη Σούπερ Λίγκα, άλλες 19 και άλλο 1 τέρμα στα πλέι οφ, καθώς και 12 εμφανίσεις με 1 ασίστ στο Κύπελλο Ελλάδας.Επίσης, έχει 9 συμμετοχές και 1 γκολ στο Κύπελλο UEFA, 14 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ και 6 στα προκριματικά της δεύτερης κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Τέλος, έχει 11 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και 36 συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Κύπρου.