Τραφελαφικές καταστάσεις στο νοσοκομείο Μεσολογγίου – Δεν… αποδέχθηκε δωρεά ο διοικητής

Εργαζόμενοι κατά Κυριακόπουλου που δεν… αποδέχθηκε την δωρεά
Ζαμπάρας : Απαράδεκτη κατάσταση
Για αδράνεια στο ζήτημα της προμήθειας πετρελαίου έχει καταγγέλλει από χθες με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου τον διοικητή Γ. Κυριακόπουλο. Σήμερα λοιπόν μετά από πρωτοβουλία εργαζομένων και έρανο που έκαναν κατέφθασε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου βυτιοφόρο με πετρέλαιο αξίας 600 ευρώ που αντιστοιχεί στο ποσό που συγκεντρώθηκε από τον έρανο, έτσι ώστε να ανεφοδιαστεί το νοσοκομείο και υπάρχει επιτέλους ζεστό νερό για τους ασθενείς.

Ωστόσο ο διοικητής του νοσοκομείου Γ. Κυριακόπουλος, όπως καταγγέλλεται από εργαζομένους που μίλησαν στο ΑγρίνιοCulture.gr δεν… αποδέχθηκε τη δωρέα, προβάλλοντας κάποιες έωλες κατά τους εργαζόμενους δικαιολογίες, ενώ φέρεται να είπε πως δεν σκοπεύει να συνδιοίκησει με τους εργαζομένους… Αξίζει να σημειωθεί πως ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου φέρεται να έχει διαβεβαιώσει την 6η ΥΠΕ για τα αποθέματα του νοσοκομείου σε πετρέλαιο, υγειονομικό υλικό κ.α λέγοντας ότι υπάρχουν αποθέματα για 20μέρες ακόμη. Εν τούτοις ζεστό νερό στο νοσοκομείο Μεσολογγίου δεν… υπάρχει για τους ασθενείς. Ακόμη ο Γ. Κυριακόπουλος καταγγέλλεται και για υπηρεσιακές μεταβολές στις οποίες προχώρησε αυθαίρετα, τουλάχιστον σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων, και μάλιστα λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα. Για τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ενημερώθηκε το Υπ. Υγείας -και όπως πληροφορείται το ΑγρίνιοCulture.gr- η αντίδραση του ήταν πως απέναντι σε μια τέτοια στάση από την πλευρά του διοικητή η απάντηση θα πρέπει να δοθεί από επέμβαση του Εισαγγελέα.

Την όλη κατάσταση σχολίασε μιλώντας στο ΑγρίνιοCulture.gr ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Μίλτος Ζαμπάρας, τονίζοντας ότι “είναι απαράδεκτη κατάσταση, ενώ υπάρχει πετρέλαιο και υπάρχει και δωρεά, αυτή να μην γίνεται αποδεκτή και να μην προσφέρεται ζεστό νερό στους ασθενείς. Είναι κοροϊδία”.