Π. Παπαδόπουλος: Ο Λαός μίλησε. Η Δημοκρατία νίκησε!

Ο Λαός μίλησε. Η Δημοκρατία νίκησε!

Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος στις 5-7-2015 καταγράφεται ως μια από τις λαμπρότερες σελίδες νίκης και αντίστασης του ελληνικού λαού. Το περήφανο 61% «ΟΧΙ» στους εκβιαστές – ντόπιους και ξένους – δίνει ελπίδα στους πολίτες για ένα καλύτερο αύριο. Ο Λαός μίλησε. Η Δημοκρατία νίκησε! Όλοι μαζί με ενότητα και χωρίς διχασμούς προχωράμε.
Όλοι εκείνοι όμως που δίχασαν τον ελληνικό λαό καλύτερα να κρυφτούν μιας και ο τιμωρός λαός τους τοποθέτησε οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Όλοι όσοι υποτίμησαν το κυρίαρχο δικαίωμα του να αποφασίζει, καλύτερα να σιωπούν.
Τέλος όσοι σε τοπικό επίπεδο (Δήμος, Αντιπεριφέρεια, Ενώσεις Συνεταιρισμών, ΤΕΡΝΑ κ.λπ.) τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ του «ΝΑΙ» τρομοκρατώντας και εκβιάζοντας καλύτερα να ζητήσουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για την διχαστική πρακτική τους.
Μια απάντηση μετά το χθεσινό αποτέλεσμα τους ταιριάζει που εμπεριέχεται στο στίχο του ποιητή «αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει»! Καληνύχτα σας λοιπόν. Εμείς συνεχίζουμε με περηφάνεια και αξιοπρέπεια. Η έφοδος στον ουρανό συνεχίζεται… όποιος θέλει ακολουθεί.

Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δημ. Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου