Λέβητες αερίου και λέβητες ξύλου – Γιατί να τους επιλέξετε;

Η θέρμανση τους χειμερινούς μήνες είναι μία από τις συζητήσεις που πραγματοποιούνται μέσα σε μία οικογένεια. Μερικοί αλλάζουν το πετρέλαιο που είχαν επί χρόνια συνηθίσει, άλλοι ψάχνουν τρόπους να βρουν φθηνότερο καύσιμο για τον χώρο τους και πάει λέγοντας.
Δύο από τις πιο σημαντικές λύσεις που προτείνονται στις μέρες μας είναι οι λέβητες αερίου και οι λέβητες ξύλου. Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τους; Ποια είναι τα πιο σημαντικά προνόμια για ένα νοικοκυριό;

Πλεονεκτήματα για τους λέβητες αερίου
Οι λέβητες αερίου είναι ως επί το πλείστον επίτοιχοι. Εστιάζουν χρόνια τώρα στην εξεύρεση εξατομικευμένων λύσεων για το κάθε νοικοκυριό ξεχωριστά και προσφέρουν τα παρακάτω βασικά χαρακτηριστικά:
1. Η θερμική αγωγιμότητά τους είναι ο βασικός παράγοντας που παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας άρα και χρημάτων από την χρήση των θερμαντικών αυτών συσκευών
2. Η ισχύς τους είναι μεταβαλλόμενη
3. Το κόστος εγκατάστασης είναι χαμηλό και μπορεί να γίνει σε πολύ γρήγορους χρόνους
4. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς να χρειάζονται συντήρηση
Ως προς την λειτουργία τους είναι απλή, αξιόπιστη και λειτουργική με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα πρόσφορο έδαφος για την καλύτερη λύση θέρμανσης του σπιτιού σας. Δείτε εδώ μερικές εξαιρετικές λύσεις θέρμανσης!

Πλεονεκτήματα για τους λέβητες ξύλου
Τα περιβαλλοντικά οφέλη της καύσης ξύλου είναι παρόντα στην λειτουργία των λεβήτων αυτών, με αποτέλεσμα να επωφελούνται όσοι τους επιλέγουν.
Οι απολύτως οικολογικές προδιαγραφές, ο εύκολος καθαρισμός και μία διαρκής ποιοτική θέρμανση είναι μερικά από τα θετικά πρόσημα που λαμβάνουν αυτού του είδους οι λέβητες.
Βασικά χαρακτηριστικά:
• Μεγάλη χωρητικότητα στον θάλαμο του λέβητα
Χαμηλές τιμές
• Η χρήση του ανεμιστήρα βοηθάει στην διαφυγή του καπνού, εξασφαλίζοντας μία καλή καύση
Η εταιρεία Energysystem προσφέρει εδώ και χρόνια ποιοτικές λύσεις στην θέρμανση και στη ψύξη.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα energysystem.gr.