Στον… δρόμο για Παναιτωλικό ο Μάρκος Πάουλο!

Ο Μάρκος Πάουλο έκανε στην άκρη τους μάνατζερ, έδειξε την επιθυμία του να παίξει στον Παναιτωλικό και ήδη είναι στην Αθήνα με προορισμό το Αγρίνιο!

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να έχουν οι μανατζαραίοι! Η… νύφη (Παναιτωλικός) ήθελε, ο… γαμπρός (Μάρκος Πάουλο) επίσης, οπότε όλα τα άλλα μπορούσαν να ξεπεραστούν. Μια μεταγραφή που είχε φτάσει πολύ κοντά να γίνει και στην συνέχεια φάνηκε να ναυαγεί, φαίνεται τελικά πως είναι γραφτό να πραγματοποιηθεί!Σύμφωνα με όσα γράφει η ιστοσελίδα AgrinioSports.gr ο Βραζιλιάνος είναι στην Αθήνα και αναμένεται στο Αγρίνιο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Η επιθυμία του έμπειρου μέσου ήταν τέτοια ώστε… έκανε στην άκρη τους διάφορους μάνατζερ του πήγαν να χαλάσουν την μεταγραφή και το «πήρε πάνω του»!

Αυτή η εξέλιξη φυσικά ικανοποιεί και τον Λιονέλ Πόντες, αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους του Παναιτωλικού καθώς εξ αρχής ο Πάολο ήταν ο διακαής πόθος για μια θέση στο κέντρο. Άλλωστε ενδεικτικό είναι ότι από την περασμένη βδομάδα που η μεταγραφή φάνηκε να… χαλάει δεν έκαναν κάποια βεβιασμένη κίνηση, αλλά ήταν συνεχώς σε ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη που τους τόνιζε ότι το «παλεύει».

πηγή : gazzetta.gr