Τρία μετάλλια για τη ΓΕΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών

Στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του ελληνικού κλασσικού αθλητισμού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών και Νέων, συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Ο εικοσάχρονος Χρήστος Τρομπούκης, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 1500μ Νέων με ατομικό ρεκόρ και ήταν πέμπτος στα 800μ. Η Γεωργία Σταμούλη μετά το χάλκινο μετάλλιο που πήρε στα 10000μ Νέων κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία της κερδίζοντας το ίδιο μετάλλιο στα 5000 Νέων Γυναικών. Στο ίδιο αγώνισμα η Κωνσταντίνα Σταμούλη τρέχοντας για δεύτερη φορά αυτή την απόσταση, τερμάτισε στην όγδοη θέση και ο έφηβος Κωνσταντίνος Σταμούλης έτρεξε τα 5000μ και πήρε την ένατη θέση κάνοντας ατομικό ρεκόρ. Η μικρότερη της ομάδας της Γ.Ε.Α., Μαριάμ Τζογάνη συμμετείχε στον τελικό των 100μ όπου κατάφερε να πάρει την όγδοη θέση στις Νέες.

Τόσο οι αθλητές όσο και οι προπονητές τους (Μπάμπης Ποσονίδης που γυμνάζει τους Τρομπούκη Χ., Σταμούλη Γ., Σταμούλη Κ. και Σταμούλη Κ. και Μπιρμπίλης Μανώλης, προπονητής της Τζογάνη Μ.) αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, που παρόλο τις δυσκολίες κρατούν ψηλά τη σημαία του ιστορικότερου αθλητικού συλλόγου της περιοχής.