Ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου σχετικά με απάτη, που αφορά τη διεξαγωγή σεμιναρίων

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου εφιστούν την προσοχή σε όλους τους επιχειρηματίες της πόλης μας, καθώς το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα περιστατικά, όπου Κ.Ε.Κ. τα οποία δεν δραστηριοποιούνται καν στην περιοχή του Μεσολογγίου, έρχονται σε επικοινωνία με ενδιαφερόμενους, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ψευδώς πως συνεργάζονται με τον Σύλλογό μας, προκειμένου να παρακολουθήσουν σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) –χωρίς, ωστόσο, να καθορίζουν τον τόπο διεξαγωγής των σεμιναρίων και χρεώνοντας με υπέρογκα ποσά.

Σας παρακαλούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να παραμείνετε σε εγρήγορση, ώστε να μην πέσετε θύμα εξαπάτησης.Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου ενημερώνει, πως συνεχίζει κανονικά τη διεξαγωγή σεμιναρίων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.).

Η εν λόγω εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλους τους επιχειρηματίες και τους υπαλλήλους, που απασχολούνται σε επιχειρήσεις όπου παράγουν, εμπορεύονται, αποθηκεύουν, διακινούν τρόφιμα και ποτά ή σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως καφέ, μπαρ, εστιατόρια, παντοπωλεία, μίνι μάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία κ.ά.Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου υλοποιεί τα συγκεκριμένα προγράμματα εκπαίδευσης στα γραφεία του, σε συνεργασία με το Κ.Α.ΕΛ.Ε. της Ε.Σ.Ε.Ε., ενώ η αξία συμμετοχής ανέρχεται μόνο στα 80€ ανά άτομο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο 26310 25564.

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ