Πόντες: Θέμα ημερών οι ανακοινώσεις!

Αμέσως μετά το φιλικό ο Λιονέλ Πόντες μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά και το μεταγραφικό τοπίο. Παραδέχθηκε πως υπάρχει μια σχετική αργοπορία, αλλά ξεκαθάρισε πως είναι θέμα ημερών οι ανακοινώσεις. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός θα είναι έτοιμος!

«Τα φιλικά για τον λόγο αυτό διεξάγονται. Για να βγάζουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα και για να διορθώσουμε κάποια πράγματα που έχουμε εντοπίσει ότι δεν πάνε καλά» τόνισε ο Πορτογάλος και πρόσθεσε: «Είμαστε ακόμη σε διαδικασία προετοιμασίας.

Αυτή την στιγμή προετοιμάζουμε τους νέους παίκτες που ήρθαν όπως ο Μάρκος Πάολο κι ο Ρομέρο. Αλλά και ο Ντάνι και ο Λιρόι. Παίκτες που δεν έχουν πολύ καιρό στην ομάδα. Προσπαθούμε ακόμη μέσω των αγώνων να τους γνωρίσουμε. Άλλο η προπόνηση και άλλο οι αγώνες. Προσπαθούμε να βάλουμε αρκετές νέες ιδέες στο παιχνίδι μας. Βλέπω ότι σιγά-σιγά κάποια πράγματα περνάνε. Απέναντι μας είχαμε μια δυνατή ομάδα.

Μια σκληρή ομάδα που παίζει καιρό μαζί κι έχει διαφορετικούς αυτοματισμούς. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο κι ένα δεύτερο ημίχρονο με θετικές στιγμές. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε τις αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα.

-Για το αν το επόμενο 20ήμερο έρθουν οι παίκτες που αναζητά ο Παναιτωλικός: «Ο χρόνος είναι επαρκής. Αυτή την στιγμή έχουμε ξεκάθαρους στόχους που τους κοιτάμε. Νομίζω είναι θέμα ημερών για να ανακοινώσουμε κάποια ονόματα. Όλος ο σύλλογος δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Άργησαν λίγο τα πράγματα, αλλά είναι και παράγοντες που δεν εξαρτώνται μόνο από τον σύλλογο. Εμείς έχουμε μια ομάδα βάσης και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Ακόμη και με αυτούς που έχουμε είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα, αλλά και με την προσθήκη όσων έρθουν και δεν θα έχουν μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

πηγή : joinsports.gr