O Γ.Γ Κοινωνικών Ασφαλίσεων εκτιμά ότι αυτοί που διαπραγματεύονται (και τον διόρισαν) είναι άσχετοι

Δεν έχουν τέλος τα…ευτράπελα με το project «Πρώτη Φορά Αριστερά» με τον Γ.Γ Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργο Ρωμανία να παραδέχεται σήμερα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι…άσχετη περί του ασφαλιστικού.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, δήλωσε:
Το διάστημα του εξαμήνου, ειδικά στον τομέα τον δικό μου, το συνταξιοδοτικό, τα πρόσωπα που είχαν εξουσιοδοτηθεί να διαπραγματεύονται για το συνταξιοδοτικό, δεν ήξεραν κοινωνική ασφάλιση. Αν τους ρωτήσεις τώρα τι σημαίνει κοινωνική ασφάλιση, τον ορισμό να σου δώσουνε, δεν ξέρουν. Τα ίδια πρόσωπα συνεχίζουν να διαπραγματεύονται και τώρα.

Ως πολίτες, τι ακριβώς πρέπει να σχολιάσουμε; Να…συγχαρούμε τον κ. Ρωμανιά για την ειλικρίνεια του; Να βάλουμε τα γέλια; Ή μήπως καλύτερα να βάλουμε τα κλάματα; Αυτοί οι παπατζήδες θα χτυπούσαν το νταούλι και οι αγορές θα χόρευαν στο ρυθμό τους; Τo καλύτερο; Ο κ. Ρωμανιάς παραιτήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες από τη θέση του αλλά τελικά παρέμεινε Γενικός Γραμματέας! Κανονικός θίασος, ίσως γι’ αυτό ανέλαβε πολιτικός προϊστάμενος τους ο τεχνοκράτης Παύλος Χαϊκάλης.

πηγή : parapolitiki.com