Ειδικό τρελοκομείο

«Είπε χθες ο κ. Βαρουφάκης ‘εάν με καταδικάσουν για εσχάτη προδοσία θα τους αποκαλύψω’. Δεσμεύομαι εγώ ως ΝΔ ότι αν είμαστε πρώτοι θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη. Και θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη, και ελπίζω κι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν τώρα, για να λύσουμε τη γλώσσα του κ. Βαρουφάκη και να μας αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν να κάνει αυτά που έκανε. Ο Βαρουφάκης θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο σίγουρα. Δεν υπάρχει να την γλιτώσει ο Βαρουφάκης. Ο Βαρουφάκης ήρθε και έβλαψε την Ελλάδα κατά 60 δισ»

Ποιος τα είπε όλα αυτά; Μα φυσικά ο παραλογισμός προσωποποιημένος, ο Άδωνις Γεωργιάδης (που θα πρέπει να συσταθεί για την περιπτωσή του ειδικό ψυχιατρείο). Αλλά ας το δούμε πιο ψύχραιμα το θέμα. Να πάει σε ειδικό Δικαστήριο ο Βαρουφάκης, να το δεχθώ. Ότι λόγω του “εγώ” του κόστισε στην Ελλάδα 60 δισ. (από που βγάζει αυτά τα νούμερα ο Γεωργιάδης ένας θεός ξέρει). Η ερώτηση είναι μια και απλή. Αυτός που κόστισε 60 δισ. να πάει σε ειδικό δικαστήριο. Αυτοί που κόστισαν στην χώρα 320 δισ. που στο δι@όλο πρέπει να πάνε; Και γιατί κανείς δεν μιλάει γι΄αυτούς;

Από την άλλη είμαστε προετοιμασμένοι να ακούσουμε από την ΝΔ κι άλλες τέτοιες π@π@ριες σε αυτή την προεκλογική περίοδο, αφού ο Πρόεδρος της επέλεξε να ακολουθήσει τον λαϊκισμό με το ύφος του βαρύμαγκα ranger.

Καλά κουράγια λοιπόν…

Γ.Κ.

tags: #adonis #trelos #arxisantaorgana #laikismos #meimarakis #magas