Έναρξη Προετοιμασίας όλων των Τμημάτων της ΑΛΦΑ 93

Την προετοιμασία τους άρχισαν όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ΑΛΦΑ 93 για την αγωνιστική σεζόν 2015-2016. Τόσο το αντρικό, όσο και τα τμήματα μίνι και παιδικό “έπιασαν δουλειά”, με βλέψεις για ακόμη καλύτερη παρουσία στα πρωταθλήματά τους.

Ξεκίνησε προετοιμασία το αντρικό τμήμα της ΑΛΦΑ 93
Την προετοιμασία της για την ερχόμενη χρονιά στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ ξεκίνησε η ΑΛΦΑ 93 την περασμένη Δευτέρα (31/8), υπό τις οδηγίες του προπονητή Ντίνου Καραπιπέρη. Η επίσημη “πρώτη” της ΑΛΦΑ 93 συνοδεύτηκε από συνάντηση-γνωριμία παλιών και νέων παικτών, ενώ συνεχίστηκε με χαλαρή προπόνηση. Την επομένη (Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου) οι παίκτες του Καραπιπέρη άρχισαν τρέξιμο, δίνοντας έμφαση στην φυσική κατάσταση, ενώ η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση θα γίνει σήμερα, στις 20:30, στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.

* Την ερχόμενη Κυριακή (6/9) θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΒΔΕ.

Έπεται συνέχεια στις μεταγραφές
Εν τω μεταξύ, η ΑΛΦΑ αναμένεται να προχωρήσει σύντομα σε 2-3 ακόμη προσθήκες θέλοντας να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ενόψει της νέας χρονιάς στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Το ρόστερ της ομάδας ήδη αφήνει υποσχέσεις για τη φετινή χρονιά και θα ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθούν όλες οι μεταγραφές. Μάλιστα, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις…

Έναρξη για μίνι και παιδικό
Προετοιμασία ξεκίνησαν από την προηγούμενη εβδομάδα και τα τμήματα μίνι και παιδικό, καθώς το παιδικό πρωτάθλημα ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι αρκετοί παίκτες από την ομάδα των μίνι, που πέρυσι μπήκε στην καλύτερη 8άδα της ΕΣΚΑΒΔΕ, θα αγωνιστούν φέτος και με την φανέλα του παιδικού, παίρνοντας ευκαιρίες από πρωτάθλημα μεγαλύτερων ηλικιών.