Το τελικό πάρε-δώσε του Παναιτωλικού!

Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η μεταγραφική περίοδος –ως τις 11 Σεπτεμβρίου οι μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών- με τις ελληνικές ομάδες, να προσπαθούν έστω και την ύστατη ώρα να καλύψουν τα κενά και τις όποιες αδυναμίες.

Οι «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος και κυρίως ο Ολυμπιακός παρά τα capital controls και την γενικότερη αβεβαιότητα που υπάρχει, έκαναν γερό μπάσιμο στα μεταγραφικά, ενώ σε πιο ρηχά νερά κινήθηκαν οι υπόλοιπες ομάδες της Super League. H τελευταία μεταγραφική βόμβα… πυροδοτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να ολοκληρώνουν την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Στην ομάδα του Παναιτωλικού τα πράγματα κινήθηκαν τελείως διαφορετικά. Οι Αγρινιώτες έχασαν αρκετούς ποδοσφαιριστές και το βασικότερο έφυγε και ο πρωτομάστορας της δίχρονης πορείας της ομάδας, ο Μάκης Χάβος. Την θέση του Μακεδόνα τεχνικού πήρε ο Πορτογάλος Λιονέλ Πόντες, ενώ ήρθαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών ο έμπειρος Γρηγόρης Μάκος, ο επιθετικός Μάρκο Μαρκόφσκι, ενώ επέστρεψε ο Ανρί Καμαρά.Στην άμυνα αποκτήθηκε ο Τάσος Παπάζογλου, ενώ σε σημαντική μεταγραφική κίνηση αναμένεται να εξελιχθεί η απόκτηση του Αιγύπτιου Αμρ Ουαρντά.

Αναλυτικά το τελικό πάρε – δώσε του Παναιτωλικού:
Ήρθαν: Ουάρντα (Αλ Ιτιχάντ), Μαρκόφσκι (Κέρκυρα), Καμαρά (Λαμία), Ρομέρο (Έβερτον Χιλής), Μπεχαράνο (Οριέντε Πετρολέρο), Κυριακίδης (Ξάνθη), Μάκος (Ανόρθωση), Πάουλο (Ακαντέμικα), Παπάζογλου (Ξάνθη), Κόρστιενες (Γκενκ).

Ανανέωσαν: Κούσας, Κουτρουμάνος

Έφυγαν: Μαρτίνες (Ανόρθωση), Άλβες (ΑΕ Λάρνακας), Ράφαελ (Αρούκα), Γοδόι (Ατρόμητος), Σκαραμοτσίνο (Λανς), Εντζεγκέλε (Βέροια), Φωτάκης, Λάζαρ (Ηρακλής), Μορένο (Μπράγκα), Θεοδωρίδης (Αγρ. Αστέρας).

πηγή : joinsports.gr