Σταυρόπουλος και Βατίστας επέστρεψαν στην ΑΛΦΑ 93

Την επιστροφή του Χρήστου Σταυρόπουλου και του Χρήστου Βατίστα ανακοίνωσε η ΑΛΦΑ 93, η οποία προχώρησε σε δύο σημαντικές προσθήκες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι δύο παίκτες επιστρέφουν στην ομάδα μετά από απουσία λίγων μηνών, μένοντας ελεύθεροι από τον ΑΟ Αγρινίου.

Ο φυσικός ηγέτης της ΑΛΦΑ 93, Χρήστος Σταυρόπουλος, για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους αποχώρησε από τον ΑΟΑ (στον οποίο είχε πάρει μεταγραφή τον Μάϊο) και θα αγωνίζεται για τρίτη σερί χρονιά στην ΑΛΦΑ. Στο παρελθόν έχει περάσει από Παναιτωλικό, ΑΟ Αγρινίου και ΠΑΣ Ναυπάκτου, ενώ αγωνιζόταν τα προηγούμενα δύο χρόνια στην ΑΛΦΑ, όπου για 6μήνες διετέλεσε και παίκτης-προπονητής.

Σε ό,τι αφορά τον Χρήστο Βατίστα, ο 19χρονος φόργουορντ σέντερ επιστρέφει κι αυτός μετά από λίγους μήνες, αφού για προσωπικούς του λόγους ζήτησε να αποδεσμευτεί από τον ΑΟ Αγρινίου, στον οποίο ήταν δανεικός, ώστε να γυρίσει στην ΑΛΦΑ. Η διοίκηση της ομάδας ζήτησε και επίσημα την επιστροφή του υψηλόσωμου παίκτη, ο οποίος τελικά θα αγωνίζεται κι αυτός με τα χρώματα της ΑΛΦΑ για την επόμενη χρονιά. Στο παρελθόν ο Βατίστας έχει αγωνιστεί στον ΦΙΜΠΑ Πήγασο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΛΦΑ 93:
«Η ΑΛΦΑ 93 ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του Χρήστου Σταυρόπουλου και του Χρήστου Βατίστα, μετά από απουσία λίγων μηνών. Οι δύο παίκτες που είχαν πάρει μεταγραφή για τον ΑΟ Αγρινίου επιστρέφουν τελικά στην ομάδα μας και θα αγωνίζονται με τα χρώματα της ΑΛΦΑ για τον επόμενο χρόνο».