Τρεις συλλήψεις φυγόποινων για πλαστογραφία και απάτες

Συνελήφθησαν, χθες (2-9-2015), απογευματινές ώρες, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, στο Αγρίνιο και στην Βόνιτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 72, 53 και 40 ετών σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Ειδικότερα, σε βάρος του 72χρονου, εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Άρτας, Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και Πατρών, με τις οποίες είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης -13- μηνών και χρηματική ποινή -1.800- ευρώ, για παράβαση των νομοθεσιών περί αυθαιρέτων, περί έκδοσης επιταγών και ασφαλιστικών εισφορών.

Επίσης, σε βάρος του 53χρονου, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για πλαστογραφία.

Τέλος, σε βάρος του 40χρονου, εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Τριμελούς Στρατοδικείου Αθηνών, με τις οποίες είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης -1- έτους και -7- μηνών για απάτη και ανυποταξία σε καιρό ειρήνης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.