Σε αγωνιστική κινητοποίηση η Αιτωλοακαρνάνικη Ένωση Χειριστών

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
Το Δ.Σ. του σωματείου σε συνεδρίασή του που έγινε την Κυριακή 4 Οκτώβρη στις 10 π.μ. στο Ε.Κ.Α., αφού συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι του κλάδου στους οδικούς άξονες αλλά και γενικότερα με βάση και την εφαρμογή των μνημονίων, εκτίμησε ότι ο μόνος δρόμος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι ο δρόμος του ενιαίου αγώνα της εργατικής τάξης με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα ενάντια σ’ αυτούς που τα δημιουργούν ( Ε.Ε.- κυβερνήσεις- εργοδοσία)και αποφάσισε :
Τη συμμετοχή του σωματείου στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 22 Οκτώβρη ημέρα Πέμπτη και ώρα 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.
Συμβολή στην οργάνωση και την επιτυχία της απεργίας που κήρυξε το Ε.Κ.Α για τις 12 Νοέμβρη.
Σε συνεργασία με τ’ άλλα σωματεία του κλάδου των κατασκευών, Οικοδόμων και Οδηγών, να ενημερώσουμε τους συναδέλφους του κλάδου, κύρια στους οδικούς άξονες, για την κατάσταση που επικρατεί και να πάρουμε μέτρα για την επίλυση των προβλημάτων.
Καλούμε τους συναδέλφους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα της φτωχομεσαίας αγροτιάς και να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο την Τρίτη 6 Οκτώβρη στις 11 π.μ. στην περιοχή Κουβαρά.
Συσπειρωμένοι στα σωματεία μας έχουμε τη δύναμή να τους χαλάσουμε τα σχέδια.
ΤΟ Δ.Σ.