Μαντζουράκης, ο εκλεκτός στον Παναιτωλικό

Ανατροπή δεδομένων για την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού, καθώς ο Φώτης Κωστούλας φέρεται να επικοινώνησε με τον Γιάννη Μαντζουράκης και εκείνος θα καθίσει τελικά στον πάγκο της ομάδας.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης φαίνεται πως θα αποτελέσει τελικά τον διάδοχο του Λιονέλ Πόντες στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού.Ο έμπειρος προπονητής είχε συνάντηση με τον Φώτη Κωστούλα, με τους δύο άνδρες να συζητούν τις λεπτομέρειες της ενδεχόμενης συνεργασίας του και – σύμφωνα με πληροφορίες από το Αγρίνιο – εκείνος τελικά θα αποτελέσει τον επόμενο κόουτς της ομάδας.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου έπαιξε η εμπειρία του 66χρονου προπονητή, αφού γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να αναλάβει το δύσκολο έργο της «αφύπνισης» των παικτών του Παναιτωλικού. Οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως την Πέμπτη θα βρεθεί στο Αγρίνιο, όπου και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

πηγή : sport-fm.gr