Πως έκλεισε το deal Ματζουράκη – Κωστούλα

Το “24ο Ευαγγέλιο” του Ευάγγελου Μίχου αποκαλύπτει πώς επήλθε η συμφωνία ανάμεσα σε Γιάννη Ματζουράκη και Φώτη Κωστούλα, να αναλάβει ο πρώτος την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού, έπειτα από την απομάκρυνση του Λιονέλ Πόντες.

Ο Γιάννης Ματζουράκης από το βράδυ της Τρίτης (6/10) έχει δώσει τα χέρια με τους Κωστούλα – Μπελεβώνη για να αποτελέσει τον νέο προπονητή του Παναιτωλικού. Κίνηση ματ για την συμφωνία των δύο πλευρών αποτέλεσε το ταξίδι-επίσκεψη του ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού στην εξοχική κατοικία του έμπειρου τεχνικού στην περιοχή της Κατερίνης, όπου συζήτησαν τα πάντα για πολλές ώρες.

Η συμφωνία σε πρώτη φάση είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ παραμένει ανοικτό το θέμα των συνεργατών του. Ο στόχος όπως συμφωνήθηκε ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι η σωτηρία της ομάδας. Ουσιαστικά ο κόουτς Ματζούρ αναλαμβάνει τον Παναιτωλικό με…καθυστέρηση 4 χρόνων αφού τότε του είχε ξαναγίνει πρόταση από το ισχυρό δίδυμο του Παναιτωλικού, χωρίς να υπάρξει χάπι εντ. Ο Γιάννης Ματζουράκης αναμένεται εντός της ημέρας στο Αγρίνιο όπως και η ανακοίνωση της πρόσληψής του.

πηγή : sport24.gr