Ο διχασμός του Αγρινίου για τον Μαντζουράκη

Μπορεί ο Φώτης Κωστούλας να βλέπει στο πρόσωπο του Γιάννη Μαντζουράκη τον προπονητή ο οποίος θα μεταμορφώσει τον Παναιτωλικό και θα τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών, ωστόσο δεν συμβαίνει ακριβώς το ίδιο (για να μην γράψουμε καθόλου) και με μια μερίδα οπαδών της ομάδας.

Μια ματιά στα φόρουμ του Αγρινίου θα σας πείσει για του λόγου το αληθές. Ουκ ολίγοι οπαδοί του Παναιτωλικού εκφράζουν ενστάσεις για τον ερχομό του 66χρονου προπονητή. Όχι πάντως πως έχουν… προηγούμενα μαζί του όπως θα μπορούσε να συμβαίνει για παράδειγμα με τον Ανρί Καμαρά, ο οποίος θρυλείται πως δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον «Ρουμάνο», από την εποχή της κοινής θητείας τους στην Καλλονή. Μια φορά ο κόουτς Μαντζουράκης όσο να΄ναι, διχάζει με το «καλημέρα» την τοπική κοινωνία του Αγρινίου.

Φαίνεται πως είναι της προπονητικής μοίρας του γραφτό συχνά – πυκνά να διχάζει τις γειτονιές στις οποίες καλείται να εργαστεί, όπως συνέβη στο παρελθόν αρκετές φορές στην Ξάνθη. Παρεμπιπτόντως κι αν δεν έχουν περάσει προπονητές από τα παραγοντικά χέρια του Χρήστου Πανόπουλου. Κόσμος και κοσμάκης. Ποιον θεωρεί ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης μακράν κορυφαίο όλων…; Το νέο τεχνικό του Παναιτωλικού. «Είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω συνεργαστεί ποτέ. Εχει δώσει και έχει πάρει πράγματα από αυτή την ομάδα» έχει τονίσει στο παρελθόν ο «Mr.Skoda» για τον 65χρονο τεχνικό. Την ίδια άποψη πάντως με τον Πανόπουλο, δεν έχει ένα μεγάλο κομμάτι φίλων της Ξάνθης. Γούστα είναι αυτά.

πηγή : marcasl.blogspot.gr