«Ντύστε» το σαλόνι σας με μοναδικά φωτιστικά οροφής!

Είναι γεγονός ότι όσον αφορά στην διακόσμηση του σαλονιού μας, μπορεί να δίνουμε την μέγιστη σημασία στα έπιπλα τα οποία επιλέγουμε να τοποθετήσουμε, ωστόσο δεν επιλέγουμε με ανάλογη προσοχή τα φωτιστικά οροφής που θα διακοσμήσουνε το χώρο μας. Αναλυτικότερα, σε ένα σαλόνι τα φωτιστικά οροφής συχνά τοποθετούνται στο κέντρο όταν έχουμε μικρό διαθέσιμο χώρο, ώστε να φωτίζουν αποτελεσματικά περισσότερα τετραγωνικά και κυρίως το σημείο που είναι το coffee table και ο καναπές.

Σε κάθε περίπτωση σας επισημαίνουμε ότι δεν χρειάζεται τα φωτιστικά οροφής σας να συμφωνούν με την διακόσμηση όλου του σαλονιού. Το mix & match εκτός από τον χώρο της μόδας αποτελεί την πιο must επιλογή και στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στα μεγαλύτερα περιοδικά διακόσμησης, σαλόνια που είναι διακοσμημένα με μοντέρνα έπιπλα σε minimal γραμμές, έχουν ως φωτιστικά οροφής πολυελαίους, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το vintage!

φωτιστικά οροφής (3)Αν από την άλλη σας αρέσουν τα υλικά που θυμίζουν ξύλο και χαρίζουν στον χώρο σας μια νότα ζεστασιάς, ενώ όλο το σαλόνι σας είναι διακοσμημένο σε ethnic στιλ, τότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ξύλινα φωτιστικά οροφής που θα διακοσμήσουν το ταβάνι με εκκεντρικό και εντυπωσιακό τρόπο.

φωτιστικά οροφής (2)Στο ethnic επίσης βασικό διακοσμητικό στοιχείο είναι τα φαναράκια τα οποία μπορούν άψογα να χρησιμοποιηθούν ως φωτιστικά οροφής, ολοκληρώνοντας ένα μοναδικό σκηνικό με αίσθηση από το Μαρόκο!

Αν από την άλλη είστε λάτρεις του industrial στιλ διακόσμησης τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα φωτιστικό οροφής το οποίο θα συνδυάζει τα τρια βασικά υλικά:

  • Ξύλο
  • Μέταλλο
  • Σκοινί

φωτιστικά οροφής (1)Γίνεται λόγος για τρια μοναδικά υλικά τα οποία όταν συνδυάζονται χαρίζουν ένα άψογο αποτέλεσμα που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε βιομηχανικό σαλόνι.

Extra tip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυάλινα αντικείμενα, ακόμη και παλιούς σωλήνες, προβολείς ή ανεμιστήρες τους οποίους μπορείτε να μετατρέψετε μόνοι σας στο πιο in fashion φωτιστικό οροφής!

Για ξεχωριστά φωτιστικά οροφής, κάντε κλικ εδώ . Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας!