Θωρακισμένες πόρτες που εγγυώνται ασφάλεια και προστασία

Στην εποχή που ζούμε είναι φυσικό για εσάς να προέχει πάνω απ’ όλα η ασφάλεια και η προστασία. Εκτός από τα συστήματα ασφαλείας που θεωρούνται μία επιπλέον παροχή στο σπίτι μία ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει και αισθητική στον χώρο σας, είναι οι θωρακισμένες πόρτες, με κλειδαριές ασφαλείας και κυλίνδρους αναντικατάστατους.
Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες, πριν σας εγκαταστήσουν την πόρτα ασφαλείας, μελετούν και ελέγχουν τι είναι προσαρμόσιμο και κατάλληλο για τον χώρο σας.

1. Κλειδαριά
Στο κεφάλαιο κλειδαριά παίζονται όλα στην ουσία. Πρέπει η τεχνική της να είναι τέτοια ώστε να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο πέρα από τον επίδοξο ληστή. Οι κλειδαριές διαχωρίζονται σε αυτές που διαθέτουν ενσωματωμένο μηχανισμό κλειδώματος και σε αυτές που έχουν αφαιρούμενο μηχανισμό.
Από την μία ο πρώτος συνδυασμός, δεν επιτρέπει σε κάποιον να εισβάλλει στο σπίτι σας από την άλλη δέχεται αρκετά κλειδιά και συνδυασμούς που μπορούν να την κάνουν προσιτή. Παρόλα αυτά τους συνδυασμούς τους έχουν μόνο οι ιδιοκτήτες και αν χαθούν απαιτείται αλλαγή όλης της κλειδαριάς.
Στην κατηγορία που έχει αφαιρούμενο σύστημα, ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει πλήθος από κλειδαριές που υπάρχουν στο εμπόριο και θεωρούνται ασφαλείς. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν πρόσθετα σημεία ασφαλείας, τα οποία μπορούν να καταστήσουν την κλειδαριά απαραβίαστη.

2. Θωράκιση
Μία από τις πιο βασικές θωρακίσεις, είναι τα λεγόμενα φύλλα ατσαλομαρίνας, τα οποία προφυλάσσουν από έξω 100%. Η διπλή θωράκιση αποτελείται από δύο φύλλα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μέρος. Συνεπώς σχεδόν εκμηδενίζεται η περίπτωση να εισέλθει κάποιος διαρρήκτης στον χώρο σας. Στη συνέχεια υπάρχει και η τριπλή θωράκιση, με 3 φύλλα ατσαλομαρίνας που καθιστά την πόρτα σας απαραβίαστη ακόμα και μετά από μία κοπιώδη προσπάθεια επαγγελματία διαρρήκτη. Δείτε εδώ θωρακισμένες πόρτες που πληρούν όλες τις σύγχρονες προϋποθέσεις ασφαλείας.

3. Τοποθέτηση
Η εταιρεία Portareto τοποθετεί θωρακισμένες πόρτες με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι με ειδικές βίδες γύρω από τον άξονά της και ο δεύτερος με ηλεκτροκόλληση περιμετρικά της τοιχοποιίας. Και με τους δύο τρόπους έχετε την ασφάλεια που επιβάλλεται, για αυτό είναι στο χέρι του πελάτη ποιον θα διαλέξει.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα portareto.gr !