Σχεδιάζετε ταξίδι στην Αθήνα; Ιδέες για το ξενοδοχείο που θα μείνετε

Η Αθήνα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς και μάλιστα είναι ο πρώτος και ο κύριος προορισμός για συνέδρια επαγγελματικής φύσης.

Τα ξενοδοχεία είναι πολλά, αλλά τα περισσότερα δεν πληρούν όλες τις προδιαγραφές, ώστε να αποτελούν έναν χώρο κατάλληλο, υγιεινό και αξιόπιστο!

Το ξενοδοχείο URBAN RESIDENCE βρίσκεται σε μία ιδανική περιοχή που εξυπηρετεί το Μαρούσι και το Χαλάνδρι, προσφέροντας πλήθος πλεονεκτημάτων για τη μετακίνησή σας στο κέντρο της πόλης. Ιδανική επιλογή, επίσης για όσους ψάχνουν ξενοδοχεία κοντά στο ΜΗΤΕΡΑ και τι ΙΑΣΩ. Επίσης, όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι είναι στην διάθεσή σας σε κοντινή απόσταση.Θετικό είναι το ότι η βαβούρα του κέντρου δεν επηρεάζει την ησυχία σας, αλλά όποτε επιθυμείτε βρίσκεστε γρήγορα στην καρδιά της πόλης, με όλες τις παροχές στα πόδια σας.

bedroomΠως είναι ο χώρος στα διαμερίσματα;

Οι κρεβατοκάμαρες όπως και οι χώροι του καθιστικού, είναι άνετοι και έχουν το προσωπικό τους αποτύπωμα στο design. Ο εξοπλισμός είναι λειτουργικός, με αρκετό διαθέσιμο χώρο και όλα τα μέρη του σπιτιού διαθέτουν θέρμανση ή ψύξη.

Όλα τα δωμάτια είναι full furnished και μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας ολόκληρης οικογένειας!

urban-residence-entrance

Τι θα βρείτε κοντά στο ξενοδοχείο;

Σε πολύ μικρή απόσταση με τα πόδια βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ολυμπιακού σταδίου, η έκθεση HELEXPO αλλά και πολλά εμπορικά κέντρα. Επίσης, με την αστική συγκοινωνία μπορείτε να βρεθείτε σε όποια από τις διπλανές περιοχές μέσα σε λίγα λεπτά.