Ντουλάπες υπνοδωματίου για απαιτητικούς

Όλοι θα θέλαμε να κάναμε ένα δωμάτιο του σπιτιού μας βεστιάριο, έχοντας εκεί όλα τα ρούχα, τα παπούτσια, τις τσάντες, τα φουλάρια μας…Όμως λίγα σπίτια δίνουν αυτήν την δυνατότητα, με αποτέλεσμα πάντα σε ένα υπνοδωμάτιο να στενεύει ο χώρος με την άφιξη μιας μεγάλης ντουλάπας. Πώς επιλέγουμε, επομένως, τις κατάλληλες ντουλάπες;

Από την στιγμή που πρόκειται να έχετε και αυτό το έπιπλο στον χώρο σας, είναι σημαντικό να είναι πρωτότυπο, καλύπτοντας όλες τις λειτουργικές και αισθητικές σας ανάγκες.

Και για όλα αυτά υπάρχουν οι καλύτερες λύσεις στις πιο προσιτές τιμές!

Η Centro Kitchen σας δείχνει τα πιο όμορφα σχέδια για τις ντουλάπες υπνοδωματίου:

ντουλάπες (1)Ανοιγόμενη ντουλάπα με γυαλιστερή επιφάνεια και μεγάλα πόμολα. Το εσωτερικό της μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε, με ράφια και συνθέσεις κομοδίνου για να έχετε ταυτόχρονα πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

ντουλάπες (3)Η συρόμενη είναι η επόμενη επιλογή σας, η οποία συμφέρει σε περίπτωση που η κρεβατοκάμαρά σας είναι αρκετά μικρή. Έτσι, ακόμα και αν είναι το κρεβάτι σας μπροστά από την ντουλάπα, μπορείτε να την ανοίγετε, χωρίς να ενοχλεί. Ένα tip για παραπάνω αποθηκευτικό χώρο, είναι να προμηθευτείτε διάφορα κουτιά αποθήκευσης, τα οποία μπορούν να κάνουν το εσωτερικό της πιο τακτοποιημένο.

Επιλέξτε την Centro Kitchen  για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας με το παραπάνω, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα και χωρίς να πρέπει να κουραστείτε για την ανεύρεση ενός λειτουργικού και έξυπνου επίπλου για τον χώρο σας.

Το ειδικό προσωπικό έρχεται στον χώρο σας και προγραμματίζει μαζί σας όλες τις κινήσεις!

Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 20 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.