Διπλή προπόνηση με δύο απουσίες

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίχτες του Παναιτωλικού προπονήθηκαν σήμερα πρωί και απόγευμα. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γ. Μαντζουράκης είναι στη ευχάριστη θέση να μετρά μόνο δύο απουσίες, αυτή του Καμαρά και του Παπουτσογιαννόπουλου.

Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και ειδική αντοχή στο γήπεδο. Λόγω της δυνατής βροχής η απογευματινή προπόνηση έγινε ξανά στο γυμναστήριο με ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις ευκινησίας – ευλυγισίας και κινητικές ασκήσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καμαρά, ενώ θεραπεία έκανε ο Παπουτσογιαννόπουλος. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu

Νικητής ο Ουάρντα
Ο Αμρ Ουάρντα αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της καθιερωμένης ψηφοφορίας. Ο Ουάρντα συγκέντρωσε το 79% των προτιμήσεων των φιλάθλων που συμμετείχαν. Η απονομή του βραβείου θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης (13.30) στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΑΕ – Εμπόριο ποτών, στο 7ο χιλ. ΕΟ Αγρινίου Αντιρρίου.