Η απάντηση του Άρνεσεν για Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναιτωλικού στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό ο Φρανκ Άρνεσεν όταν το όνομά του έπεσε στο… τραπέζι ενόψει Ιανουαρίου για τον Δικέφαλο;

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
O Παναιτωλικός απέσπασε πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή (22/11). Το 0-0 μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί για τους Αγρινιώτες, που “παλεύουν” να μπουν στον ίσιο δρόμο μετά το αρνητικό ξεκίνημα στη Super League.Στην αναμέτρηση αυτή MVP για τους Αγρινιώτες ήταν ο Αμρ Ουάρντα. Αναδείχτηκε, μάλιστα, κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας σύμφωνα με τα αποτελέσματα της καθιερωμένης ψηφοφορίας, καθώς συγκέντρωσε το 79% των προτιμήσεων των φιλάθλων που συμμετείχαν.

Το όνομα του διεθνούς Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού “έπεσε” στο “τραπέζι” για τον ΠΑΟΚ μετά το ματς των δύο ομάδων, ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Φρανκ Άρνεσεν, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον 22χρονο, αλλά ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του αναζητά κάτι διαφορετικό. “Ο Ουάρντα είναι μεγάλο ταλέντο. Εμείς όμως ψάχνουμε ένα δεκάρι με εμπειρία, που να μπορεί να κάνει τη διαφορά” φέρεται να είπε ο Δανός ερωτώμενος σχετικά για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αγρινίου, ο οποίος εφέτος έχει αγωνιστεί σε έντεκα παιχνίδια, έχοντας σημειώσει και ένα γκολ.Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, έχει παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά και ίδια ηλικία, τον Δημήτρη Πέλκα. Λογικό επομένως ο Δικέφαλος να αναζητά έναν πιο έμπειρο παίκτη, που θα δώσει μεγαλύτερη δυναμική στους Θεσσαλονικείς.

πηγή : sport24.gr