Η νέα παράσταση του Χρ. Πατρινού στην αίθουσα Φαντασία

«Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι» η νέα παράσταση του Χρ. Πατρινού αυτή την Κυριακή στην αίθουσα ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Τη νέα του παράσταση θα παρουσιάσει αυτή τη Κυριακή στην αίθουσα ΦΑΝΤΑΣΙΑ (Μπότσαρη 4, δίπλα στο Ελληνίς) στο κοινό της πόλης του Αγρινίου ο γνωστός μας καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός.
Tη Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 και μόνο για δυο παραστάσεις στις 12 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα η ξεκαρδιστική παράσταση για μικρούς και μεγάλους ¨Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι¨.
Η παράσταση που κρατάει σε αγωνία το κοινό θα χαρίσει γέλιο, κέφι και χαρά μεταφέροντας ο καραγκιοζοπαίχτης Χρ. Πατρινός τη σύγχρονη πραγματικότητα, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα και προβάλλοντας το ηρωϊκό πνεύμα.
Λίγα λόγια για την παράσταση: Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται…. Δυο φτερωτοί δεινόσαυροι αρπάζουν την Βεζυροπούλα και την κρύβουν την ώρα που έκανε την βραδινή της βόλτα. Στο σαράι επικρατεί αναστάτωση αναζητώντας την κόρη του Βεζύρη. Ο στενοχωρημένος Βεζύρης ενημερώνει τον Χατζηαβάτη για το συμβάν και ο ίδιος αμέσως ντελαλεί για να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει στην εύρεση της μονάκριβης. Πολλοί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μόνο ένας ήταν ικανός! Η θρυλική μορφή του θεάτρου σκιών, ο βασιλιάς της Μακεδονίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος λυτρώνει και τα καταφέρνει με την βοήθεια του λαϊκού ήρωα, του Καραγκιόζη… Η συνέχεια επί της σκηνής στην αίθουσα Φαντασία (Μπότσαρη 4, δίπλα στο Ελληνίς).

Δυο (2) Παραστάσεις
Κυριακή 29 Νοεμβρίου ώρα 12:00 (πρωινή) και 5:00 (απογευματινή)
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977355402, 6947678283