Πρόβλημα με Ρομέρο

Πρόβλημα με τον Εμιλιάνο Ρομέρο προέκυψε στον Παναιτωλικό καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν προπονήθηκε. Σάββατο (28/11, 11:30) η τελευταία προπόνηση των Αγρινιωτών και μετά ταξιδεύει για την Αθήνα. Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα…

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα από την προπόνηση του Παναιτωλικού της Παρασκευής (27/11) με τον Εμιλιάνο Ρομέρο να αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα και να μη συμμετέχει καθόλου στο σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης. Ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος των ενοχλήσεων δεν υπάρχει, γι΄αυτό και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν ο Αργεντινός θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα και για το αν ο Γιάννης Μαντζουράκης μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με την ΑΕΚ.

Σαφή εικόνα για τον 30χρονο μέσο θα υπάρξει στην προπόνηση του Σαββάτου (28/11), αν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και προπονηθεί κανονικά τότε κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Όσον αφορά την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε: Ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. Θεραπεία έκαναν οι Παπουτσογιαννόπουλος, Καμαρά και Ρομέρο. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου (28/11) στις 11:30 και το απόγευμα η αποστολή θα βρίσκεται στην Αθήνα.