Ποτέ την ΑΕΚ

φωτό: paravatos.eu

Κόντρα στην παράδοση ταξιδεύει στην Αθήνα ο Παναιτωλικός για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το JOINSPORTS σας παρουσιάζει την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο αυτών ομάδων…

Δεν έχει κερδίσει ποτέ και πουθενά
Ούτε στο Αγρίνιο, ούτε στην Αθήνα, ούτε για το πρωτάθλημα, ούτε για το Κύπελλο. Ο Παναιτωλικός, δεν έχε πάρει ούτε έναν βαθμό με αντίπαλο την ΑΕΚ εντός, ή εκτός έδρας και μάλιστα τις περισσότερες φορές δέχεται πολλά γκολ. Δύο φορές ο Παναιτωλικό έχει δεχθεί πέντε γκολ και οι δύο «πεντάρες» είναι για το Κύπελλο. Η πρώτη το 1980 με το 5-1 της ΑΕΚ στην έδρα της και η δεύτερη εκτός έδρας με 5-0 το 1995. Τρεις φορές έχει δεχθεί τέσσερα γκολ και τις τρεις εκτός έδρας, Δύο για το πρωτάθλημα (1976) και μια φορά για το Κύπελλο (1994). Στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Παναιτωλικός έχει δεχθεί 31 γκολ και έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές.

ΑΕΚ – Παναιτωλικός τον Νοέμβριο
Δύο παιχνίδια έχουν γίνει τον μήνα Νοέμβριο. Η πρώτη ήταν στις 28/11/1976 με την ΑΕΚ να κερδίζει τον Παναιτωλικό με 4-0 και η δεύτερη στις 26/11/2011 στο Αγρίνιο με την ΆΕΚ να παίρνει το διπλό με 2-0.

πηγή : joinsports.gr