Αποθεραπεία και… ταξίδι!

Αποθεραπεία είχε το πρόγραμμα της προπόνησης μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Την Τετάρτη ταξιδεύει για Κρήτη η αποστολή της ομάδας…

Προπόνηση είχε το πρόγραμμα της Δευτέρας (30/11) για την ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία επέστρεψε στο Αγρίνιο το βράδυ της Κυριακής (29/11) και πλέον κοιτάει το επόμενο παιχνίδι που είναι για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αγρινιώτες αντιμετωπίζουν τον Εργοτέλη στην Κρήτη και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης, μιας και στην πρεμιέρα ηττήθηκαν από τον Πανιώνιο με 2-1 στο Αγρίνιο. Ο Εργοτέλης έχει έναν βαθμό, όπως και η Ζάκυνθος, ενώ ο Παναιτωλικός έχει μηδενική βαθμολογική συγκομιδή στον όμιλο.

Η αποστολή που θα επιλέξει ο Γιάννης Μαντζουράκης θα μεταβεί στην Κρήτη την Τετάρτη αεροπορικώς. Στα της προπόνησης, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν υποβλήθηκαν σε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής. Θεραπεία έκανε ο Παπουτσογιαννόπουλος, όπως και ο Καμαρά. Η προπόνηση της Τρίτης(1/12) έχει προγραμματιστεί για τις 11:30 το πρωί στο «Emileon».