Skateboard και σκι: Δραστηριότητες για να είστε σε φόρμα παντός καιρού

Το skateboard είναι μία παγκοσμίως διαδεδομένη και αγαπημένη δραστηριότητα όχι μόνο για μικρά και μεγάλα παιδιά, αλλά και εφήβους και ενηλίκους κάθε ηλικίας. Απίθανα κόλπα, θεαματικές τούμπες και άλματα που κόβουν την ανάσα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του πιο μοδάτου urban αθλήματος στον κόσμο.

Καθώς κυριαρχεί στην παγκόσμια urban κουλτούρα και προσελκύει μικρούς και μεγάλους, είναι μόνο φυσικό να έχει δημιουργηθεί μία ολόκληρη βιομηχανία γύρω από το συγκεκριμένο σπορ, με εξαρτήματα, ανταλλακτικά και γκάτζετ για το skateboard αλλά και ειδικά ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια και προστατευτικά για να συμπληρωθεί ολοκληρωτικά το skateboard στυλ.

Βρείτε τα πιο επώνυμα αξεσουάρ και ανταλλακτικά για skateboard με ένα κλικ !

Έτσι με τις αμέτρητες δυνατότητες που διατίθενται για κάθε skater, πλέον το εμπόδιο του είναι ένα: οι καιρικές συνθήκες. Δυστυχώς το skateboard δεν μπορεί να ρολάρει σωστά σε βροχή και υγρασία και σίγουρα ούτε στο χιόνι. Οπότε όσο κι αν αγαπάμε τον χειμώνα και το λευκό τοπίο που φέρνει μαζί του, θα πρέπει να αποχωριστούμε για λίγους μήνες την αγαπημένη μας σανίδα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε άπραγοι, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αφού έρχεται ένα άλλο αγαπημένο σπορ να πάρει τη θέση του: το σκι και το snowboard Κατάλευκες πλαγιές και απότομες κατηφόρες με αφράτο χιόνι, σας περιμένουν να δοκιμάσετε τις πιο θεαματικές φιγούρες και να εξασκηθείτε στην ισορροπία και τα αγαπημένα σας κόλπα, ακόμα και στο χιόνι.

Φυσικά και το σκι όπως και το skateboard έχουν τη δική τους φιλοσοφία και φυσικά τον ανάλογο εξοπλισμό για το αγαπημένο σας σπορ, καθώς και ειδικά είδη ρουχισμού που σας δίνουν απίθανο στυλ και ταυτόχρονα σας προστατεύουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στα χιονοδρομικά κέντρα, αλλά και από πιθανές πτώσεις και ατυχήματα.

Στο skateshop.gr μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία σε ρούχα και εξοπλισμό για σκι, ώστε να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για τα αγαπημένα σας χόμπι!