Είσαι γυναίκα; Είσαι σέξι! Γυναικεία εσώρουχα και κορσέδες για κάθε σωματότυπο

Είναι πολύ σημαντικό, κάθε γυναίκα να μπορεί να νιώθει άνετα και όμορφα με το σώμα της, ανεξάρτητα από τον σωματότυπο της. Ολες οι γυναίκες έχουν ατέλειες που τις αγχώνουν ή τις κάνουν να φοβούνται και να αμφιβάλλουν για την εικόνα τους, όμως με τα κατάλληλα εσώρουχα, κάθε ατέλεια εξαφανίζεται και κάθε σώμα είναι ιδανικό και υπέροχο.

Οι κορσέδες αποτελούν ίσως το παλαιότερο γυναικείο εσώρουχο, που έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των γυναικών εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Συγκεκριμένα, η μόδα του κορσέ που δίνει συγκεκριμένο σχήμα στο μπούστο, την κοιλιά και τη μέση, πρωτοεμφανίστηκε στην Ευρώπη του 16ου αιώνα και έγινε απόλυτα δημοφιλής στη Βικτωριανή εποχή. Ωστόσο ενδείξεις σε αρχαιοελληνικά αγαλματίδια όπως η Μινωική θεά των φιδιών, δείχνουν ότι ο κορσές μπορεί να προυπήρχε και στην Ελλάδα από το 2.000 πΧ.

Εχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και η μόδα έχει αλλάξει αρκέτα, ωστόσο ο κορσές παραμένει, αν και διαφέρει πολύ από το παραδοσιακό βικτωριανό του στυλ. Τώρα η νέα τεχνολογία στον κορσέ λέγεται shapewear και σας χαρίζει επίπεδη κοιλιά, στητό στήθος και σφιχτά πόδια χωρίς να σας πιέζει και να σας κόβει την ανάσα, όπως συνέβαινε με τους παλιούς κορσέδες. Φορέστε λοιπόν το πιο στενό σας φόρεμα με αυτοπεποίθηση και αναπνεύστε ελεύθερα με τους πρωτοποριακούς κορσέδες που σας μεταμορφώνουν με άνεση.

Μπορεί οι κορσέδες να εξελίχθηκαν και να απλοποιήθηκαν με το πέρασμα των χρόνων, όμως η δαντέλα παραμένει ακόμη διαχρονικά σέξι, ειδικά όταν κοσμεί τα γυναικεία εσώρουχα. Βρείτε σέξι εσώρουχα και κορμάκια με δαντέλα και ενίσχυση σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων

Για ακόμη περισσότερα γυναικεία εσώρουχα που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε γυναίκας δείτε την πλούσια ποικιλία που διαθέτει το ηλεκτρονικό κατάστημα The Moon Cat σε γυναικεία εσώρουχα.