Μ. Κουταλιανός: «Ευελπιστούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στο γήπεδο του Αστακού»!

«Ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να παίξουμε έστω κι ένα παιχνίδι στο τρέχων πρωτάθλημα στο δικό μας γήπεδο», αποκάλυψε ο προπονητής του Αίολου Αστακού Μιχάλης Κουταλιανός μιλώντας στην εκπομπή του www.infobasket.gr στον ραδιοφωνικό σταθμό της ertopen 106.7!

Ο τεχνικός της ομάδας του Αιόλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γηπεδικό ζήτημα, που αποτελεί ένα από τα «αγκάθια» που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. «Το γήπεδο είναι στα σκαριά. Έχει δρομολογηθεί, πιστεύω ότι όπως με έχουν ενημερώσει οι άνθρωποι εδώ στον Αστακό (και της ομάδας και της τοπικής αυτοδιοίκησης) ότι θα ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά, ότι έως το τέλος της σεζόν να δώσουμε έστω κι ένα παιχνίδι στο δικό μας γήπεδο. Το ελπίζουμε, διότι αυτό είναι το βασικό μας μέλημα για φέτος. Δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος πως είναι να μην μπορείς να παίζεις στο δικό σου γήπεδο και κάθε αγωνιστική να αισθάνεσαι ότι παίζεις εκτός έδρας. Αυτό δεν είναι παράπονο, αλλά είναι το σκέλος της έλλειψης υποδομών, στις οποίες εμείς δίνουμε βάση»… Στάθηκε, πάντως και στο εντυπωσιακό σερί που έχει ο Αίολος, με το 16-0 να την κατατάσσει μεταξύ των λίγων ευρωπαϊκών ομάδων που δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την ήττα!!!

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιχάλης Κουταλιανός στην εκπομπή του infobasket.gr στον ραδιοφωνικό σταθμό της ertopen 106.7

πηγή : infobasket.gr