Το τοπικό left της νεοφιλελεύθερης “αριστεράς”

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τα δικά του… Τα δικά του κανάλια, τα δικά του ραδιόφωνα, τα δικά του site, τις δικές του συνωμοσίες…

Η νέα θεωρία συνωμοσίας -που προβλήθηκε και από το left.gr- δια χειρός ενός εκ των συλληφθέντων δημοσιογράφων για εκβιασμούς προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων… “Η Google μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα”….!!! Oι κομματικοί κομισάριοι λοιπόν μας λένε ότι η Google έχει εξυφάνει ένα διαβολικό σενάριο για να προωθήσει τα site και τις ειδήσεις που δεν εξυπηρετούν την… λαοπρόβλητη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό -ποιον άλλο;- να ρίξει τον Αλέξη Τσίπρα από την πρωθυπουργία! Το πρόβλημα δηλαδή της Google είναι να ρίξει τον Τσίπρα…

Για να περάσουν αυτές οι ανοησίες στο λαό, όπως άλλες κινήσεις της νεοφιλελεύθερης “αριστεράς” του ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζονται κομματικά εργαλεία προπαγάνδας. Έτσι λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε και κομματικό site στην περιοχή μας, αφού όπως φαίνεται δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την αρχισυνταξία που κάνουν τα τοπικά site και τα άλλα μέσα ενημέρωσης της περιοχής. Για την ακρίβεια μόνο ένα μέσο στην περιοχή δεν τολμά να αρθρώσει την παραμικρή κριτική μπροστά στα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά, οι συνταξιούχοι -κοινό του εν λόγω μέσου- μπορεί να έχουν γίνει η σημαντικότερη πληθυσμιακή ομάδα της χώρας, αλλά κάποια στιγμή παθαίνουν, οπότε σκέφτηκαν στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ να στήσουν και το δικό τους site και περάσει η κομματική γραμμή σε μικρότερες ηλικίες.

Τέλος πάντων, δημοκρατία έχουμε, ας κάνουν ό,τι θέλουν, ας φτιάξουν site, όπως έφτιαξαν κομματικό ραδιόφωνο και εφημερίδες. Ας βγάλουν τουλάχιστον την κουκούλα… ας γράφουν επώνυμα… Γιατί, όλος ο υπόλοιπος Τύπος, έχει επώνυμο και ΑΦΜ και διεύθυνση.

Δ.Π