Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Κέβιν!

φωτό : paravatos.eu

Για περίπου τρεις εβδομάδες ο Κέβιν θα είναι στα πιτ του Παναιτωλικού μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο.

Απών από το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι και ο Κέβιν, όπως και οι: Κάπελ, Παπάζογλου, Αλεξλίεβιτς και Κουτρομάνος, που δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Μαντζουράκη. Το πόρισμα της μαγνητικής έδειξε ότι ο Κέβιν υπέστη διάταση έσω συνδέσμου κάτι που σημαίνει ότι για τρεις εβδομάδες θα είναι εκτός. Έτσι κι αλλιώς για τα ματς με Ατρόμητο και Ολυμπιακό ο Ισπανός αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας θα απουσίαζε λόγω τιμωρίας καθώς στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

Επιπλέον, εκτός είναι και ο Κάπελ που θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, αλλά και οι τραυματίες: Κουτρομάνος, Αλεξίεβιτς και Παπάζογλου. Οι δύο πρώτοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, θλάση και πόνοι στη μέση αντίστοιχα, δεν κατάφεραν ούτε και σήμερα να επιστρέψουν σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και κατ’ επέκταση δεν θα βρίσκονται στα πλάνα του Γιάννη Μαντζουράκη.Από εκεί και πέρα στα της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού ασχολήθηκαν με την τακτική.