Μάκος: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω»

φωτό : paravatos.eu

Απογοητευμένος από τη φετινή πορεία του Παναιτωλικού δήλωσε ο Γρηγόρης Μάκος, που δεν μετανιώνει πάντως για την επιλογή του να παίξει στο Αγρίνιο.

Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που δικαιούτο βάσει της εικόνας του δεν πήρε ο Παναιτωλικός από τη φετινή πορεία του, όπως δήλωσε ο Γρηγόρης Μάκος. Ο πολύπειρος μέσος μιλώντας στη Live Sport φάνηκε απογοητευμένος από τη μετριότητας στην οποία κινήθηκε η ομάδα του.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
«Δεν θεωρώ ότι ήταν μια ικανοποιητική χρονιά με τα δεδομένα που συνάντησα στον Παναιτωλικό και με βάση την άριστη οργάνωση που έχει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Είναι κρίμα που βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση, καθώς θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά. Όλοι μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Αυτό που μένει είναι πως ήταν μια περίεργη χρονιά. Με βάση την εικόνα μας δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Όταν μια ομάδα ξεκινά με υψηλές βλέψεις και μέσα στη χρονιά γίνονται διάφορα, είναι λογικό να μην πάει καλά. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχεις και λίγη τύχη, την οποία εμείς δεν είχαμε», ανέφερε.

Πάντως ο 29χρονος άσος δηλώνει δικαιωμένος για την επιλογή του να επαναπατριστεί για λογαριασμό της ομάδας του Αγρινίου. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στον Παναιτωλικό, σε ένα σύλλογο που σου προσφέρει τα πάντα ώστε να μπορείς να δουλέψεις επαγγελματικά. Γενικά δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Τουλάχιστον έχω γυρίσει στη χώρα μου και αγωνίζομαι σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Πρέπει να πορευόμαστε με αυτά που έχουμε. Καλό είναι να κάνουμε όνειρα, αλλά μέχρι ενός σημείου», είπε.

Τέλος, για τη μη κλήση του εδώ και καιρό στην Εθνική, με την οποία μετρά 13 εμφανίσεις και συμμετοχή στο Euro 2012, τόνισε: «Πάντα θες να είσαι μέλος αυτής της ομάδας. Μέσα στις τόσες επιλογές που έχουν γίνει, θεωρώ ότι θα μπορούσα να ξανακληθώ σε κάποια φιλικά, ώστε να τεστάρω κι εγώ τον εαυτό μου».