Κινητικότητα για τα συμβόλαια!

Οι παίκτες του Παναιτωλικού επέστρεψαν από τις διακοπές του Πάσχου και μέχρι τις 15 Μαΐου υπάρχει φουλ πρόγραμμα από προπονήσεις και φιλικά, ενώ αναμένονται και εξελίξεις σχετικά με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που εκπνέουν…

Το μυαλό των ανθρώπων της ομάδας είναι στην επόμενη μέρα του συλλόγου, στον σχεδιασμό της ομάδας και πως από τη νέα χρονιά θα παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί και για το πως θα καταφέρουν να επιτύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα πλέι οφ.

paravatos.eu
paravatos.eu
Σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, έως τις 15 Μαΐου θα πραγματοποιούνται προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια και έπειτα θα χορηγηθεί στους παίκτες καλοκαιρινή άδεια και θα επιστρέψουν πάλι στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Στο διάστημα μέχρι να φύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές, αναμένονται εξελίξεις στον τομέα των ανανεώσεων των συμβολαίων που εκπνέουν. Συγκεκριμένα, οκτώ συμβόλαια λήγουν τον Ιούνιο και δεν αποκλείεται οι, εν λόγω, ποδοσφαιριστές αναμένεται να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός προκειμένου να συζητήσουν με την διοίκηση των Αγρινιωτών για το αν θα επεκταθεί, ή όχι η συνεργασία τους.

πηγή : joinsports.gr