Πρωταθλητές οι Παίδες και Προπαίδες του Παναιτωλικού

Οι ομάδες Παίδων και Προπαίδων του Παναιτωλικού κατέκτησαν τον τίτλο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ που συμμετείχαν κερδίζοντας στους τελικούς που έγιναν στο Μεσολόγγι.

Η ομάδα Παίδων (γεννηθέντες 2000-2001) επικράτησε με σκορ 3-1 της ΑΕ Μεσολογγίου με γκολ που σημείωσαν οι Σαλαγιάννης, Σιδέρης, Μαντζανάς.
Αγωνίστηκαν οι: Καλαντζής, Κακαρούνας, Χοχτούλας, Μπινιάρος, Μελιάδης, Ράπτης, Ρόκκος, Σιδέρης, Σαλαγιάννης, Μαντζανάς, Πανταζής. Ως αλλαγή οι: Σκόνδρας, Ποσονίδης, Βασιλείου, Ζαμπάρας.

Η ομάδα Προπαίδων (γεννηθέντες 2002-2003) νίκησε με 4-0 τους Άτλαντες Αγρινίου και διατήρησε τον τίτλο που κατέκτησε και πέρσι. Τα γκολ σημείωσαν οι Ντούλιας, Καταρέλος, Τρομπούκης (2).
Αγωνίστηκαν οι: Καρβέλης, Γιαννακόπουλος, Γιάκος, Κωνσταντόπουλος, Καταρέλος, Παλιάτσας, Ντάβανος, Μπελεβώνης, Φραγκούλης, Ντούλιας, Τσάκνης. Ως αλλαγή οι: Τρομπούκης, Αναστασίου, Ταράσης, Καζανάς, Κωστόπουλος, Κοκώνης.

Με τους τελικούς αυτούς ολοκληρώθηκε μια επιτυχημένη σεζόν για τα αγωνιστικά τμήματα του Παναιτωλικού. Τόσο εκείνα που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Super League (κ20, Κ17, Κ15), όσο και εκείνα που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ (Παιδικό, Προπαιδικό, αλλά και Junior Projunior που γίνονται χωρίς βαθμολογία).