Προς την… έξοδο και ο Μαρκόφσκι!

φωτό : paravatos.eu

Η πρόταση ανανέωσης δεν έγινε αποδεκτή από τον Μάρκο Μαρκόφσκι και πλέον ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου επιθετικού μετά το… φινάλε της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ της περσινής περιόδου!

φωτο: paravatos.eu
φωτο: paravatos.eu
Αρνητική τροπή φαίνεται πως παίρνει τελικά το θέμα του Μάρκο Μαρκόφσκι, αφού ο μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τον Παναιτωλικό. Ο Μαρκόφσκι στο πρωτάθλημα που τελείωσε πριν από 1.5 μήνα ήταν με 28 συμμετοχές ο πρώτος σκόρερ για τους Αγρινιώτες με 8 γκολ και για τον λόγο αυτό ήταν από τους λίγους παίκτες που τέλειωνε το συμβόλαιο τους και οι «κυανοκίτρινοι» μπήκαν σε διαδικασία συζήτησης για ανανέωση.

Τελικά νέος… γάμος δεν υπήρξε αφού παρατηρήθηκε χάσμα στις δύο πλευρές με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπήρξε διαφωνία και στο οικονομικό, αλλά και στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου.Σαφώς και είναι απώλεια στο ρόστερ των Αγρινιωτών, που πλέον θα κληθούν στο μεταγραφικό παζάρι να βρουν ένα παίκτη που θα… φέρει τα ίδια και περισσότερα από τα γκολ που πέτυχε φέτος ο Μαρκόφσκι, ο οποίος θυμίζουμε ότι πέρσι το καλοκαίρι ήταν…. λαχείο της τελευταίας στιγμής μετά τον υποβιβασμό της Κέρκυρας στα μέσα Αυγούστου!

πηγή : gazzetta.gr