Συγχαρητήρια από τον Εμπορικό Σύλλογο στη «Messolongi Fields»

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου θα ήθελε με την παρούσα επιστολή να συγχαρεί επισήμως την επιχείρηση «Messolongi Fields» για την διάκρισή της στον 1ο εγχώριο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «Athena International Olive Oil Competition», με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Είναι σπουδαίο για εμάς να παρακολουθούμε την σταδιοδρομία μιας τοπικής επιχείρησης που εξελίσσεται, προοδεύει και αναδεικνύεται μέσα από τη δουλειά της. Η εν λόγω διάκριση μας κάνει όλους περήφανους καθώς αντανακλά την σημαντική δουλειά που γίνεται στον δευτερογενή παραγωγικό τομέα, σε τοπικό επίπεδο.

Είναι τιμητικό τόσο για το Μεσολόγγι όσο και για την ίδια την επιχείρηση, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, να διακρίνεται σε διεθνείς διαγωνισμούς, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο και τα προϊόντα μας διεθνώς.Η βράβευση αυτή μας γεμίζει περηφάνια, αφού αποτελεί σημαντική αναγνώριση της εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας του ελαιολάδου μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας της επιχείρησης για την διασφάλιση της εξαιρετικής ποιότητας και της εκλεκτής γεύσης των προϊόντων που προσφέρει.

Ως εκ τούτου, οφείλουμε να συγχαρούμε την επιχείρηση «Messolongi Fields» και ιδιαιτέρως την ιδρύτριά της, κ. Κλεοπάτρα Τσορβατζή, που με μεράκι και μεθοδικότητα κατάφερε να ξεχωρίσει για τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά ανάμεσα σε 256 δείγματα ελαιολάδου από 10 διαφορετικές ελαιοπαραγωγικές χώρες. Τέτοιες αξιέπαινες προσπάθειες χαίρουν της εκτίμησής μας και αποτελούν έναν φωτεινό φάρο, μια δέσμη ελπίδας στις σκοτεινές εποχές που διανύουμε.

Ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και να τιμηθεί με ακόμη περισσότερες βραβεύσεις μελλοντικά.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ