Λήξη του προγράμματος προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου παιδιών στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Αγρινίου

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα, 30/5/2016 το Πρόγραμμα Προληπτικού Οδοντιατρικού Ελέγχου παιδιών στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Αγρινίου, με την εξέταση των μαθητών της Δ΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, στο πλαίσιο των δράσεων προληπτικής ιατρικής και προαγωγής της υγείας που υλοποιεί ο Δήμος.

Οι εθελοντές οδοντίατροι εξέτασαν 746 παιδιά μαθητές Δημοτικών Σχολείων της πόλης και Δημοτικών Ενοτήτων και δόθηκαν Ατομικά Δελτία προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου, προκειμένου οι γονείς τους να ενημερωθούν για τυχόν προβλήματα και για τη σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση τους.

«Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Οκτώβριο 2015, υλοποιήθηκε στο Δήμος μας για τρίτη συνεχή χρονιά και έχει στόχο τη διατήρηση της στοματικής υγείας των παιδιών» τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Καλαντζής, o oποίος ευχαρίστησε τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου για την εθελοντική προσφορά του και την άριστη συνεργασία, όχι μόνο στο Πρόγραμμα Προληπτικού Οδοντιατρικού Ελέγχου παιδιών, αλλά συνολικά στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Αγρινίου.