Το νέο Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου της ΝΔ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/5/2016 η σύσταση σε σώμα της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο) Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέχεια της εκλογικής διαδικασίας της 3ης Απριλίου 2016. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έγινε βάσει του κανονισμού της Πανελλαδικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας (Άρθρο 7 παρ. 4 & 5.4) και είναι η εξής:

ΣΤΟΥΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Πρόεδρος
ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Αναπληρώτρια Πρόεδρος (Αντιπρόεδρος)
ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΜΑΛΙΑ Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ Αναπληρωτής Γραμματέας
ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗ ΓΕΩΓΙΑ Πρόεδρος γυναικών
Επίσης συγκροτήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από 6 μελή της ΔΗΜ.ΤΟ όπου θα έχουν τον οικονομικό έλεγχο της τοπικής και αυτοί είναι:
ΣΤΟΥΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΠΕΣΙΝΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΣΙΟΒΟΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΠΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Επίσης, συμμετέχει και ως μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο Αγρινίου ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αγρινίου ο κ. ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

Η νέα τοπική οργάνωση Ν.Δ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ευχαριστεί τα μέλη της, για την στήριξη και τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. Ευελπιστεί με τις δράσεις της, να συμβάλει στην περαιτέρω πρόοδο του τόπου μας ως ένα συμπαγές σχήμα απαλλαγμένο από ιδιοτελή συμφέροντα και διαπνεόμενο από πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας με όλους του Νεοδημοκράτες του Δήμου μας. Δεσμευόμαστε πως θα είμαστε κοντά στα προβλήματα και τις προκλήσεις της πόλης μας συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις στην αναβάθμιση του κόμματος και των πολιτικών δρώμενων του τόπου μας.

Για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση
Νέας Δημοκρατίας Αγρινίου
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΣΤΟΥΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΜΑΛΙΑ