Κάντε το επόμενο βήμα στο στυλ με αθλητικά παπούτσια Adidas και Vans

Μπορεί τα παπούτσια να τα θεωρούμε αμελητέα σε ότι έχει να κάνει με το ντύσιμο μας, όμως η λεπτομέρεια είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά και τα κατάλληλα επώνυμα αθλητικά παπούτσια όσο κι αν πολλές φορές δε τους δίνουμε την απαραίτητη προσοχή, εν τέλει είναι αυτά που έρχονται να υπογραμμίσουν το στυλ μας και να συμπληρώσουν κάθε μας εμφάνιση.

Τώρα μπορείτε να αναδείξετε το ντύσιμο σας με τα κορυφαία επώνυμα αθλητικά παπούτσια που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα skateshop.gr. Με την υπογραφή της Adidas και της Vans αποκτήστε τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια και κάντε κάθε σας λουκ ξεχωριστό.

S78735_FTW_photo_side-lateral_white-800x800Από την μεγάλη ποικιλία σε είδη της Adidas ξεχωρίσαμε τα αθλητικά παπούτσια ADIDAS ZX FLUX SPLIT K SHOES  σε μαυρόασπρο λεοπάρ στυλ με αεροδυναμικό σχεδιασμό και άνετο πάτο που θα σας δώσουν μοναδική αυτοπεποίθηση σε κάθε βήμα. Επιπλέον το ανοιχτόχρωμο σχέδιο τους είναι ιδανικό για κάθε καλοκαιρινή σας εμφάνιση.

F37698_FTW_photo_left-side-lateral_white-800x800Επειδή όμως δεν είναι όλοι φαν του άσπρου χρώματος, μία άλλη στυλάτη πρόταση από την Adidas για πιο dark εμφανίσεις είναι τα ADIDAS ZX VULC SHOES σε μαύρο χρώμα με ασημί λεπτομέρειες και σκεητάδικο στυλ.

Εκτός από την Adidas ωστόσο, στο skateshop.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και σε ρούχα και παπούτσια της Vans για πιο casual και urban στυλ.

Q0DIOX-HERO-800x800Ξεχωρίσαμε τα άνετα πάνινα παπούτσια VANS AUTHENTIC PRO SHOES (CANVAS) PORT σε μπορντό χρώμα που δίνουν μια πιο hot νότα στο ντύσιμο σας.

3Z6IDK-HERO-800x800Ενώ στο ίδιο μοτίβο, τα απίστευτα funky VANS OLD SKOOL SHOES (DIRTY BIRD) σε τιρκουάζ χρώμα με λευκές λεπτομέρειες για το απόλυτο καλοκαιρινό ντύσιμο.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων skateshop.gr και βρείτε απίθανα ρούχα και παπούτσια της Adidas και της Vans αλλά και πολλά ακόμη επώνυμα brands σε μεγάλη ποικιλία και μοναδικές προσφορές!