Ανδρικές βερμούδες και κοντομάνικα μπλουζάκια για το απόλυτο summer look

Το καλοκαίρι μπήκε επίσημα και η θερμοκρασία έχει ανέβει κατακόρυφα, γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τα ζεστά και άβολα ρούχα και επενδύστε σε κάτι πιο ελαφρύ και σίγουρα πιο στυλάτο που θα εντυπωσιάσει σε κάθε σας εμφάνιση και το καλοκαίρι.

Και επειδή φυσικά δεν γίνεται να κάνετε εντυπωσιακή είσοδο με τα περσινά σας ρούχα, αφού είναι πλέον «so last year», μάλλον ήρθε η ώρα για μία ολοκληρωτική «ανακαίνιση» της ντουλάπας σας με ανδρικές βερμούδες και κοντομάνικα μπλουζάκια που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Πού μπορείτε όμως να βρείτε τα πιο in ανδρικά ρούχα για να ξεχωρίσετε φέτος το καλοκαίρι; Μα φυσικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα 3guys.gr, το πιο μοντέρνο eshop με τις κορυφαίες ανδρικές βερμούδες και τα πρωτότυπα κοντομάνικα μπλουζάκια που θα σας ενθουσιάσουν. Και για να μην χαθείτε στην τεράστια ποικιλία του e-shop 3Guys επιλέξαμε και τα συνδυάσαμε για σας from top to bottom, δημιουργώντας το απόλυτο summer look

DSC07643_Fixed-600x920Top
Από τα κοντομάνικα μπλουζάκια που θα βρείτε στην καλοκαιρινή συλλογή 3GUYS ξεχωρίσαμε το t-shirt UNSPECIFIED με οβάλ τελείωμα και εμπριμέ τσέπη και μανίκια σε animal print στυλ που θα δώσει ένα πιο wild attitude στις εμφανίσεις σας.

Bottom
Η καινούργια σας κοντομάνικη μπλούζα θα πρέπει να συνδυαστεί και με την ανάλογη βερμούδα. Ευτυχώς για σας οι 3GUYS σας παρουσιάζουν τις δικές τους αξιοπρόσεκτες προτάσεις σε ανδρικές βερμούδες. DSC07660-600x920Ανάμεσα τους ξεχωρίσαμε την ανδρική τζιν βερμούδα Adrian που σας δίνει τη δυνατότητα να φοράτε το αγαπημένο σας στυλ τζιν, χωρίς να ζεσταίνεστε, ενώ σας χαρίζει ένα απίθανο και διαχρονικό καλοκαιρινό στυλ που ταιριάζει τέλεια από την παραλία και τον καφέ, μέχρι το μπαράκι.

DSC07122-600x920Αν θέλετε ωστόσο κάτι πιο σπορ, προτιμήστε την ανδρική βερμούδα ALF  για το γυμναστήριο αλλά και τη βόλτα, από λεπτό δροσερό ύφασμα και σχέδιο με κόψιμο που αποτελεί must για το φετινό καλοκαίρι.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων 3guys.gr και δημιουργήστε το απόλυτο summer look με τα καλύτερα κοντομάνικα μπλουζάκια, ανδρικές βερμούδες και αξεσουάρ για να κάνετε το καλοκαίρι σας μοναδικό.