Άλλες ερωτήσεις απαντήθηκαν και άλλες όχι – Άγνωστο με τι κριτήρια…

Δεν ήταν χθες η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπαναστασίου ζήτησε από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να καταθέτουν λίγες μέρες πριν τις συνεδρίασεις τις ερωτήσεις τους, ώστε να απαντώνται άμεσα. Μάλιστα είχε πει πως διαφορετικά δεν θα απαντάται καμία ερώτηση άμεσα, αλλά στην επόμενη συνεδρίαση σύμφωνα με τον κανονισμό του οργάνου.

Χθες πάντως άλλες ερωτήσεις απαντήθηκαν και άλλες όχι. Άγνωστο με τι κριτήρια… Απαντήθηκε για παράδειγμα η ερώτηση του Λ. Διονυσόπουλου σχετικά με τα επιπλέον νυχτερινά δρομολόγια που θα μπορούσε ο δήμος να χρηματοδοτήσει στα πλαίσια της σύμβασης που έχει με το αστικό ΚΤΕΛ. Απαντήθηκαν επίσης οι ερωτήσεις του Θ. Ράπτη σχετικά με το δημοτικό γήπεδο του Καινουρίου και τους καθαρισμούς των αγροτικών δρόμων στα πλαίσια της πυροπροστασίας. Δεν απαντήθηκαν όμως οι ερωτήσεις που κατέθεσε το Ανυπότακτο Αγρίνιο, μια εκ των οποίων αφορούσε το ΧΥΤΑ Στράτου.

Απάντηση επί του θέματος περιμένουμε και εμείς στο ΑγρίνιοCulture.gr σχετικά με τις φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε και δείχνουν διαρροή στραγγισμάτων σε παρακείμενο ρέμα. Άραγε οι πολιτικοί προϊστάμενοι χρειάζονται ενημέρωση από τους υπηρεσιακούς παράγοντες για να απαντήσουν σε τέτοια θέματα; Εδώ μιλάμε για κραυγαλέα περίπτωση κορυφαίου θέματος και δυστυχώς περνιέται στο ντούκου από τη δημοτική αρχή…