Για πολλοστή φορά κλέψανε τις κούνιες στα Αμπάρια Παναιτωλίου

Για πολλοστή φορά οι κούνιες από την παιδική χαρά στα Αμπάρια Παναιτωλίου έχουν αφαιρεθεί.Από την Δημοτική Κοινότητα Παναιτωλίου την τελευταία φορά που επανατοποθετήθηκαν οι κούνιες και για να μην μπορεί να τις αφαιρέσει κάποιος τις είχαν κολλήσει.

Και ενώ τις πρώτες φορές που οι κούνιες είχαν κλαπεί όλοι οι επισκέπτες με τα παιδιά τους πίστευαν πως κάποιοι τις αφαίρεσαν για να τις πουλήσουν για παλιοσίδερα, πλέον πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν οτι κάποιος αφαιρεί τις κούνιες ώστε να μην επισκέπτονται τον χώρο τα παιδιά με τους γονείς τους μιας και στο σημείο της παιδικής χαράς υπάρχουν και άλλα μεταλλικά αντικείμενα που όμως κανείς δεν τα αφαιρεί.Τώρα ποιος μπορεί να έχει κάποιο όφελος ώστε να απαξιωθεί το συγκεκριμένο σημείο είναι άξιο έρευνας από την πολιτεία.

Το PanaitolioNews έγινε δέκτης πολλών μηνυμάτων από γονείς που κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες επισκέπτονται την παιδική χαρά και την περιοχή στα Αμπάρια με τα παιδιά τους και ζητούν από την Δημοτική Κοινότητα να μεριμνήσει ώστε να αποκατασταθούν τα τμήματα από τις κούνιες που έχουν κλαπεί. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι ο Πρόεδρος της Δ. Κοινότητας Παναιτωλίου θα φροντίσει για ακόμη μια φορά, και ελπίζουμε να είναι και η τελευταία, να τοποθετηθούν εκ νέου τα κομμάτια από τις κούνιες που εκλάπησαν.

Πηγή: panaitolionews.blogspot.gr