Με επιτυχία η ημερίδα του Κέντρου Πρόληψης “Οδυσσέας”

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” πραγματοποίησε Ημερίδα με θέμα «Η βία της εξοικείωσης με τη βία», σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και τον Ο.ΚΑ.ΝΑ, το Σάββατο 25 Ιουνίου και ώρα 18꞉00, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.
Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Κοσμάς, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χ. Καζαντζής, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θ. Τσιλίκας, ενώ επιστολές χαιρετισμού των εργασιών της Ημερίδας απέστειλαν ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής της ΠΕ Αιτωλ/νίας κ. Γ. Βαρεμένος και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μ. Τριανταφύλλου. Την εκδήλωση προλόγισε η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Ο.ΚΑ.ΝΑ κ. Αθηνά Μπάκου και το γενικό συντονισμό της Ημερίδας είχε ο Δημοσιογράφος και π. Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος.
Εισηγητές της Ημερίδας ήταν ο Πρόεδρος του Ο.ΚΑ.ΝΑ κ. Ευάγγελος Καφετζόπουλος, η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” Dr Αθανασία Δημητρίου, ο Καθηγητής Εγκληματολογίας κ. Άγγελος Τσιγκρής, και ο Διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας κ. Νικόλαος Κώστας.