Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και με κοινό 65 ατόμων μίλησε ο Αλεξιάδης στο Αγρίνιο

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στους δρόμους πέριξ του Επιμελητηρίου και με κοινό 65 ατόμων μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης το βράδυ της Παρασκευής στο Αγρίνιο σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

 photo P7011731_zpss8l7jmqr.jpgΤην τελευταία φορά που υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιχείρησε να μιλήσει στο Αγρίνιο, ήταν όταν λίγο πριν το ΠΑΣΧΑ η ομιλία της Ράνιας Αντωνοπούλου ουσιαστικά ματαιώθηκε από τους διαμαρτυρόμενους φοιτητές στα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου. Εξ ου και η ισχυρή αστυνομική δύναμη για την ομιλία του Τρ. Αλεξιάδη, που πραγματοποιήθηκε κανονικά. Όμως το κοινό στις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ βαίνει ραγδαίως μειούμενο… 65 άτομα μετρήσαμε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου συμπεριλαμβανομένων και στελεχών των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά από την αίθουσα απουσίαζε και η νεολαία που άλλοτε έδινε τον παλμό στις κομματικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά θα πρέπει να τα δουν κάποια στιγμή στο ΣΥΡΙΖΑ και να προβληματιστούν, γιατί ο πόλεμος που υποτίθεται πως δέχεται από τη διαπλοκή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πουλάει άλλο πλέον… Μπορεί σε πολλά από αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους καναλάρχες και τα επιχειρηματικά συμφέροντα να έχει δίκιο, αλλά ο κόσμος βλέπει και επί ΣΥΡΙΖΑ μειώσεις στα εισοδήματά του και αύξηση της φορολογίας…